Tvůrci prozradili nové detaily ohledně třetího Iron Mana

Vydáno: 30.03.2012 11:15 - Amaya Tomanová | foto: Paramount Pictures

Studio Marvel nezahálí a chrlí jeden superhrdinský snímek za druhým. Po Avengers by měl přijít na řadu třetí Iron Man. Jak to bude s režií, hereckým obsazením a místem natáčení?
Premiéra marvelovské akční komiksárny Avengers se (kvapem) blíží za patřičného doprovodu vzrůstající hysterie. A aby akčních hrdinů nebylo málo, studio chystá již třetí pokračování Iron Mana. V něm by se měl pod režijní taktovkou Shanea Blacka opět objevit Robert Downey Jr..
Skromné množství informací, které jsme doposud o trojce měli, bylo nyní doplněno oficiálními zprávami ohledně obsazení. To nejdůležitější samozřejmě platí nadále: roli Tonyho Starka, geniálního vynálezce a konstruktéra, který se díky vlastnoručně sestrojenému celoželeznému obleku stal superhrdinou, si zopakuje Robert Downey Jr..
Dále bylo zprávou potvrzeno, že Scarlett Johansson se opět objeví v roli Black Widow a Gwyneth Paltrow si zahraje Iron Manovu femme fatale Pepper Potts. Ale Terrence Howarda již nahradí v roli Jamese Rohdeyho Don Cheadle.
Režii tedy po Jonu Favreauovi převzal Shane Black, který se rovněž podílí i na scénáři - což zní více než slibně. Početnější partičku marvelovských superhrdinů á la Avengers prý nemáme očekávat, studio se hodlá vrátit ke snímkům věnovaným vždy jen jedné postavě.
Místem natáčení bude Wilmington v Severní Karolině a snímek by měl spatřit světlo světa v průběhu příštího roku. Těšíte se, nebo jste již hrdiny marvelovského vesmíru předávkováni?
Zdroj: Slashfilm


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY