Sexy špionky budou zachraňovat svět

Vydáno: 28.08.2011 10:41 - Martin Bubrín | foto: Facebook tvůrce

Kate Beckinsale + Milla Jovovich + Sofia Vergara!
Kate Beckinsale ve filmu <b>Underworld: Evolution</b>
Screen Gems
Ne, opravdu se nejedná o adaptaci animovaného seriálu Totally Spies ani o pokračování Charlieho andílků. Hollywood jenom plánuje převést na plátna další komiks. Tentokrát však na superhrdiny můžete zapomenout, v Danger Girl půjde především o ladné křivky tří superagentek, které se snaží uchránit svět před nadvládou zločineckého syndikátu.
Aby film do kin přitáhl i někoho kromě komiksových nadšenců, producenti by nejraději v hlavních rolích viděli ženy, které hodně dlouho sídlí v podhoubích chlapeckých a mužských fantazií. Pokud jste si tedy neužili dost Kate Beckinsale v latexovém oblečku v Underworldu, Milly Jovovich ladně kosící zombíky v Resident Evil nebo Sofíi Vergaru s přehnaným přízvukem v Takové moderní rodince, zde je budete mít možnost vidět pěkně pohromadě. Možná.
Ještě nebylo oznámeno žádné oficiální prohlášení, o zmínkách o režii či scénáři ani nemluvě. Producent Adrian Askarieh sice loni tvrdil, že film bude režírovat Todd Lincoln (ten chystá na letošní rok hororový thriller The Apparition s Tomem Feltonem), ale tato informace také ještě není potvrzena. Spektrum možností je tedy otevřeno.
Jen aby se kolem snímku začalo něco pořádného dít a herečky svou účast nakonec nesabotovaly. Což by u tak vlídně vypadajícího kousku, který tvůrci popisují jako mix Kill Billa, Dobyvatelů ztracené archy a Mission: Impossible, značně zamrzelo.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY