Warren Beatty hodlá režírovat sám sebe

Vydáno: 11.07.2011 14:52 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Posvítí si na milostný románek Howarda Hughese
Warren Beatty ve filmu <b>Taková rodinná romance</b>
New Line Cinema
Ještě nedávno měla filmová veřejnost k dispozici pouze informaci, že Warren Beatty by se měl po dlouhé době (jeho posledním režijním počinem byl Skandál! z roku 1998) postavit za kameru. Nyní ale studio Paramount poodhalilo další podrobnosti - herec ztvární Howarda Hughese, legendárního leteckého konstruktéra, pilota a podnikatele.
Nemáme prý ovšem čekat klasický životopisný snímek ve stylu nezapomenutelného oscarového Scorseseho Letce. Beattyho nejnovější film se bude točit kolem jedné konkrétní Hughesovy životní epizody - románku s mladou kráskou.
Když přijde řeč na obsazení chystaného snímku, nešetří režisér zvučnými jmény: Andrew Garfield, Alec Baldwin, Annette Bening, Shia LaBeouf nebo Jack Nicholson. Titulní roli svěří sám sobě - podle vlastních slov si vždycky Hughese toužil zahrát.
"Scénář je typicky beattyovský - elegantně napsaný a velice zábavný. Je nám ctí, že jednomu z největších umělců filmového průmyslu se domovským studiem stalo právě Paramount," nechal se slyšet předseda studia a producent v jedné osobě.
zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY