Rachel Weisz se provdala za Daniela Craiga

Vydáno: 26.06.2011 20:16 - Alžběta Fridrichová | foto: Facebook tvůrce

Utajená svatba proběhla minulou středu v New Yorku
Craig WeiszNěkteré hvězdy si potrpí na soukromí. Jednačtyřicetiletá Rachel Weisz a o dva roky starší Daniel Craig jsou přátelé už několik let. Když se spolu v listopadu minulého roku poprvé ukázali na veřejnosti, sveřepě popírali, že by mezi nimi byl hlubší vztah. Vánoce ale už strávili společně a naposledy je paparazzi zahlédli v březnu v Londýně na nákupech. Stále však pracovali na tom, aby udrželi svůj vztah v tajnosti, přestože spolu v připravovaném snímku Dream House hrají manželský pár.
Oba dva měli dlouhodobé vztahy. Weisz žila devět let s režisérem Darrenem Aronofskym, s nímž má čtyřletého syna Henryho. Craig byl pět let zasnoubený s filmovou producentkou Satsuki Mitchell. Na jejich tajný obřad v New Yorku byli údajně pozváni jen čtyři hosté – dva blízcí přátelé, kteří šli za svědky, syn Rachel Weisz Henry a osmnáctiletá dcera Daniela Craiga Ella z jeho prvního manželství s herečkou Fionou Loudon.
Tento rok nebude pro Craiga, jak se zdá, plodný jen v osobním životě. V září bude mít premiéru zmíněný Dream House. Ještě v srpnu se nám ukáže ve vysokorozpočtovém akčním sci-fi westernu Kovbojové a vetřelci a v prosinci ho čeká premiéra nedočkavě vyhlížená adaptace prvního dílu celosvětového knižního bestselleru Milénium ve Fincherově snímku Muži, kteří nenávidí ženy.
Weisz má letos na programu o jednu položku méně. Když přeskočíme Dream House, zahraje si s Ralphem Fiennesem (spolu se objevili už ve snímku Nepohodlný, za nějž dostala Weisz Oscara za herečku ve vedlejší roli) v britském filmu Page Eight a se dvěma lamači ženských srdcí Hugh Jackmanem a Robertem Pattinsonem ve westernu Unbound Captives.
Zdroj: Daily Mail


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY