Terrence Malick sype projekty z rukávu

Vydáno: 09.06.2011 18:29 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Drama s Affleckem je hotové, jde na další projekt?
Brad Pitt ve filmu <b>Strom života</b>
Fox Searchlight
Díla Terrence Malicka přicházejí na svět v poměrně dlouhých časových intervalech. Za více než čtyřicetiletou režisérskou kariéru vzniklo pod jeho rukama pět celovečerních filmů a jeden krátkometrážní snímek. Teď se ale s jeho novými počiny roztrhl pytel - mluví se o tom, že letos navíc bude natáčet další film.
Zatím nepojmenovaným novým přírůstkem (některé zdroje uvádějí jeho pracovní název The Burial) je romantické drama s Benem Affleckem a Rachel McAdams, které sám režisér označuje za ještě "podivnější" než Strom života, který na letošním festivalu v Cannes získal Zlatou Palmu.
Pro Malickovy filmy je příznačné, že jakékoliv detaily ohledně zápletky prakticky neprosáknou na veřejnost. Ale o bezejmenném dramatu přeci jen něco málo vyklouzlo. Snímek se natáčel loni v jeho rodné Oklahomě a podle některých zdrojů se loni v březnu několikrát přesunulo i do Paříže. Hvězda snímku Strom života Jessica Chastain přiznala, že se natáčení v Oklahomě taktéž účastnila a že jí ve filmu byla svěřena jedna z menších rolí.
Vzhledem k režisérově zálibě v častých a leckdy i zásadních změnách je však možné, že herečku nakonec na plátně vůbec nespatříme. S největší pravděpodobností se ale ve snímku objeví, stejně jako Javier Bardem, Barry Pepper, Olga Kurylenko nebo Rachel Weisz
Informace, že záběry Malickova nového počinu již byly představeny několika zahraničním distributorům spolu se zprávami o dalším chystaném projektu, nasvědčují možnému blízkému uvedení bezejmenného dramatu na plátna kin. Stejně tak se ovšem může stát, že definitivní dokončení tohoto snímku bude odloženo v zájmu intenzivnějších prací na druhém projektu.
Dodejme, že prakticky souběžně se Stromem života by měl světlo světa spatřit i Malickův dokumentární projekt Voyage Of Time, určený pro kina IMAX.
zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY