Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Kinopremiéry: 25. týden

Kinopremiéry: Podfukářky a brankář odhalují tajný život mazlíčků

Vydáno: 19.06.2019 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry - Vratislav Šálek | foto: facebook tvůrce

Červnová premiérová bída směle pokračuje, protože tím nejatraktivnějším, co tento týden vstupuje do kin, je pokračování animáku Tajný život mazlíčků. Jeho konkurence je poměrně slabá a vyčnívá z ní snad jen německé drama Brankář.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Tajný život mazlíčků 2 (The Secret Life of Pets 2) (CinemArt)

Český plakát filmu Tajný život mazlíčků 2 / The Secret Life of Pets 2Po třech letech od prvního dílu přichází do kin další pokračování dobrodružství teriéra Maxe a jeho přátel. A žádné velké kvalitativní změny se očekávat nedají, protože za ním stojí v podstatě stejný tvůrčí tým. To tedy znamená, že režie se chopil Chris Renaud a scénář znovu napsal Brian Lynch a i podle synopse se zdá, že vše bude velmi jednoduché a předvídatelné, jen asi bude všeho víc. Dosavadní hodnocení se pohybují někde okolo lehkého nadprůměru, takže je pravděpodobné, že půjde o klasickou "dvojku", která předchůdce nepřekoná a je vyrobena primárně pro nějaký ten zisk. Tuzemský divák navíc ani neuslyší původní hvězdné hlasové obsazení, takže ti, kteří nemají děti, by si měli spíše počkat na DVD a Blu-raye. Premiéra týdne.

Synopse: Teriér Max se horko těžko vyrovnal se skutečností, že není jediným oblíbencem své paničky Katie a už ho čekají další obtíže. Nejdřív se k nim nastěhoval ten chlap, pak Katie začala tloustnout a na nějaký čas odjela, a když se vrátila, přivezla s sebou miminko. To Max začal automaticky chránit, jenže z neustálých starostí si vytvořil nervový tik, na který mu veterinář naordinoval pobyt na venkově. To ale byla velká chyba, protože pro každé městské zvíře znamená pobyt v přírodě peklo. A ani Maxovi kamarádi na tom nejsou o mnoho lépe.

Zajímavost: Může se to zdát divné, ale pro Harrisona Forda jde o vůbec první animák, kterému propůjčil svůj hlas.

Oficiální český trailer filmu Tajný život mazlíčků 2 / The Secret Life of Pets 2
Podfukářky (The Hustle) (Forum Film CZ)

Český plakát filmu Podfukářky / The HustleUž po přečtení synopse musí být každému jasné, že tato komedie spoléhá na stokrát ohrané a otřepané téma, které je sice stále divácky atraktivní, je ale těžké v něm vymyslet cokoli extra zajímavého. A podle dostupných ohlasů se zdá, že se to v tomto případě nepovedlo, protože hodnocení dosahují sotva průměrných hodnot. A asi se není co divit, protože celovečerně v něm režijně debutuje seriály ostřílený herec a režisér Chris Addison, který se v hlavních rolích spolehl na velmi zvláštní a nesourodou dvojici Anne HathawayRebel Wilson. Zřejmě dost zaměnitelná premiéra.

Synopse: Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) nejde o lásku, ale jen a jen o peníze. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku ujme zasvěcování nadšené amatérky do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil tak Josephine udělá z Penny kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale s obrovským potenciálem. Najednou se ale z žákyně stává konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější?

Český trailer filmu Podfukářky / The Hustle
Brankář (Trautmann) (Film Europe)

Český plakát filmu Brankář / TrautmannNěmecko-britské životopisné drama vypráví o osudech německého fotbalového brankáře Trautmanna, který i přes účast ve druhé světové válce na straně své vlasti dokázal strhnout davy fanoušků (nejen) Manchesteru City, s nímž vyhrál Anglický ligový pohár. Jeho životní příběh je právě tím nejzásadnějším, na co by se měl divák nalákat, protože jinak za ním nestojí příliš známí tvůrci. Režisérem a spoluscenáristou je doma protřelý, jinde ale skoro neznámý Marcus H. Rosenmüller, který do hlavní role obsadil Davida Krosse. Pozitivem je i to, že dosavadní hodnocení, kterých tedy není tolik, jsou spíše spokojená a hovoří o hodně solidní žánrovce, která bez problémů splní svůj účel. Premiéra (nejen) pro fotbalové fandy.

Synopse: Bert Trautmann (David Kross) se během války aktivně zapojil jako výsadkář do bojů. Ke konci války byl ale zajat britskými vojáky a držen v táboře, kde si všimli jeho obrovského fotbalového talentu. Navzdory počáteční nenávisti fanoušků dokonce v letech 1949 - 1964 chytal za slavný Manchester City. Zlom v jeho kariéře přišel roku 1958 ve finále Anglického poháru, kde pro svůj tým vybojoval vítězství a zápas dohrával se život ohrožujícím zraněním. To ale nebyla jediná útrapa, které musel ve svém životě čelit.

Český trailer filmu Brankář / Trautmann
Punk je hned! (i/o post)

Plakát filmu  / Punk je hned!Už od pondělí 17. června lze ve vybraných kinech vidět slovensko-české drama, které evidentně cílí na trochu specifičtějšího a náročnějšího diváka. Celovečerně debutující režisér a scenárista Juro Šlauka se v něm totiž inspiroval osudy lidí žijících na perfierii měst i společnosti, čemuž odpovídá i autentické obsazení. Co od snímku čekat, lze ale velmi těžko odhadovat, neboť hodnocení je příliš málo na to, aby byla relevantní a téma je natolik osobité, že bude vyvolávat různé ohlasy. Premiéra pro připravené publikum.

Synopse: Drogově závislý pankáč Kwička žije se svoji družkou a synem v rozpadajícím se podnájmu. Když dostane dopis od sociální péče s výstrahou, že mu dítě odeberou, střetne se jeho alternativní způsob života s krutou realitou. Kwička se pokusí situaci zachránit, ale jeho impulzivní chování promění jeho snahu ve volný pád.

Originální trailer filmu Punk je hned!

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Kinopremiéry: 20. týden
Kinopremiéry: Garfield strávil s Amy Winehouse noc na Karlštejně, kde prožili zakázanou touhu Největší komerční potenciál z aktuální desítky premiér má jednoznačně animovaný Garfield ve filmu. Konkurenci navíc nemá nikterak silnou, protože třeba životopisný snímek o Amy Winehouse pravděpodobně davy do kin nepřitáhne.... čtěte zde
Vydáno: 15.05.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
Jedna noc 4/10
Recenze: Drama Jedna noc je příběhem muže, jenž dělá pouze špatná rozhodnutí České drama vypráví o kdysi úspěšném hudebníkovi, jenž se během jediné noci pokusí vyřešit svou neblahou finanční situaci. Postupně ale čím dál víc ničí život sám sobě i své rodině. čtěte zde
Vydáno: 14.05.2024 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Top 20 ČR: 19. týden
Top 20 ČR: Opice berou prvenství Pokračování opičí série s názvem Království Planeta opic zaznamenalo úspěch i v českých kinech, kde se mu podařilo z první příčky sesadit akční komedii Kaskadér. čtěte zde
Vydáno: 14.05.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 19. víkend
Box office: Opice přichází Nový díl opičí ságy nazvaný Království Planeta opic se ujal vedení tržeb amerického žebříčku podobně, jako tomu bylo u předchozích dílů. čtěte zde
Vydáno: 13.05.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Stovky bobrů 8/10
Recenze: Němá groteska Stovky bobrů patří k nejoriginálnějším filmům posledních let Je možné v současnosti natočit němou grotesku jako za časů začátků kinematografie? Je možné ji pojmout jako videoherní putování k vysněnému cíli? A je možné to zvládnout za pár šupů? Na to všechno odpovídá snímek Stovky... čtěte zde
Vydáno: 12.05.2024 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Téma: Nejlepší americké filmy 80. let (26.11.2023 10:30 v Články | Žebříčky)
- Recenze: Expend4bles: Postr4datelní (22.09.2023 12:30 v Recenze | Premiéry)
- Top 10: Roman Polanski (19.08.2023 17:30 v Články | Publicistika)
- Top 20 ČR: Jones se udržel na špici (11.07.2023 07:30 v Komentáře | Top 20 ČR)
- Recenze: Ve filmu Indiana Jones a nástroj osudu se vrací Harrison Ford, poprvé bez Spielberga (30.06.2023 12:30 v Recenze | Premiéry)
- Kinopremiéry: Indiana Jones a krakenteena Ruby hledají nástroj osudu (28.06.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Zlatou palmu získala Justine Triet (28.05.2023 08:30 v Novinky | Zprávy)
- Téma: 10+1 nejočekávanějších filmů roku 2023 (20.04.2023 15:00 v Články | Publicistika)
- Finální trailer: Indiana Jones a nástroj osudu (08.04.2023 08:30 v Novinky | Trailery)
- Téma: Steven Spielberg a jeho filmy: 2. část (25.02.2023 09:30 v Články | Publicistika)
- TV tipy: Generála Eisenhowera čeká na sv. Valentýna smrt ve tmě (10.02.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Johnny English a Robin Hood letí balónem a zbožňují prachy (20.01.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Trailer: Indiana Jones a volání osudu (02.12.2022 07:57 v Novinky | Trailery)
- Harrison Ford a Helen Mirren v traileru 1923 (28.11.2022 09:30 v Novinky | Trailery)
- Teaser: 1923 (14.11.2022 08:30 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Hostitel Rambo beze stopy letí ke hvězdám (11.11.2022 07:30 v Radar | TV tipy)
- Disney plánuje seriálového Indianu Jonese (09.11.2022 15:36 v Novinky | Zprávy)
- Harrison Ford bude general Thaddeus (18.10.2022 08:30 v Novinky | Zprávy)
- Jared Leto bude Karl Lagerfeld (07.10.2022 08:30 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: Záletník prožil svatbu podle Margot, která se proměnila v ohňostroj marnosti (30.09.2022 07:30 v Radar | TV tipy)

PREMIÉRA TÝDNE   19/2024

Království Planeta opic
7/10

V příběhu nového hrdiny Noeho, jenž musí zachránit svou rodinu a přátele ze zajetí, snímek navazuje v řadě aspektů (včetně fantastické trikové úrovně) na kvality předešlé trilogie.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu