Shazam!: DC komiksovka v novém traileru

Vydáno: 05.03.2019 06:39 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Odlehčenější a humornější stránku komiksového DC univerza představuje snímek Shazam!, na jehož nový trailer se můžete podívat.
V každém z nás dříme superhrdina a k jeho probuzení stačí jen trocha magie. V případě Billyho Batsona stačí zvolat jediné slovo – SHAZAM! – a tento velkoměstem protřelý čtrnáctiletý chlapec v pěstounské péči se zásluhou starého kouzelníka změní v dospělého superhrdinu Shazama. Shazam s dokonalým tělem s vyrýsovanými svaly si však uchovává duši dítěte a v dospělé verzi se pouští do všeho, co by dělal každý teenager, kdyby byl obdařen superschopnostmi: užíval si je! Umí létat? Má rentgenové vidění? Dokáže rukama vrhat blesky? Dokáže se vyhnout zkoušce ze sociologie? Shazam se vydává otestovat hranice svých schopností s radostnou bezstarostností dítěte. Ale své schopnosti bude muset zvládnout rychle, aby mohl bojovat se smrtícími silami zla ovládanými Dr. Thaddeusem Sivanou. (Vertical Ent.)

Odlehčenou DC komiksovku Shazam! natočil David F. Sandberg a hrají v ní Asher AngelZachary LeviGrace Caroline Currey Djimon HounsouMeagan GoodMichelle Borth a Mark Strong. V kinech ji uvidíme 4. dubna.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Shazam!


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY