The Crown: Olivia Colman přebírá roli královny Alžběty

Vydáno: 28.10.2017 10:00 - | foto: facebook tvůrce

Již před nějakou dobou bylo oznámeno, že obsazení úspěšného životopisného seriálu The Crown z dílny Netflixu bude po konci 2. série, která bude zveřejněna letos v prosinci, kompletně vystřídáno. Nové obsazování tak začíná se samotnou Alžbětou II.
Claire Foy ve filmu  / The CrownPoté, co tvůrci seriálu The Crown od Netflixu oznámili, že v něm plánují mapovat nejen vzestup na trůn, ale i další roky vlády současné britské panovnice, královny Alžběty II., vytanula na mysli všem jedna otázka. Co udělají s představitelkou postavy, Claire Foy, které je momentálně pouhých 33 let. Odpověď se brzy dostavila s tím, že ona i její ostatní herečtí kolegové budou přeobsazeni po 2. sérii, jejíž premiéra je plánována na 8. prosince. 

Možnosti, jak postaršit herečku, jsou samozřejmě v dnešní době prakticky neomezené, ale tvůrci se rozhodli jít přirozenější cestou, a tak Foy, jíž role vynesla Zlatý glóbus, brzy vystřídá o deset let starší kolegyně Olivia Colman. Ta královnu Alžbětu II. ztvární od jejich 40 do 60 let a postačí tak po 3. a 4. sérii. Herečku známou z krimi Broadchurch však v roli jen tak brzy neuvidíte, jelikož její série se začne pravděpodobně natáčet až v létě příštího roku a přeobsazení čeká ještě většinu královské rodiny.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY