Nová Blair Witch opět straší v krátkém TV spotu

Vydáno: 08.09.2016 12:00 - | foto: Lionsgate

Nečekaný návrat lesního přízraku Blair Witch má v Americe premiéru již za pár dní. Do Česka se sice nedostane, ale vy si můžete pustit alespoň krátký spot opět dokazující, že není útěku.
Pokud byste zmiňovali snímky, které se neodmyslitelně zapsaly do historie hororů, určitě nesmí být opomenuta Záhada Blair Witch z roku 1999. Film sice má svoje mouchy, ale jako první přišel s inovativním způsobem natáčení - found footage, z toho už je dneska spíše přežitý nešvar, ale v původním filmu slušně fungující. Na obrovský úspěch jedničky se již snažila navázat Záhada Blair Witch 2, ta však skončila jako totální fiasko, a tak se hororový les opředený pověstmi o zlé čarodějnici na dlouho odmlčel.

Vlastně ani letos ještě nikdo nevěděl, že se dočkáme sequelu, přestože jsme k filmu viděli trailer. Letošní Blair Witch totiž byla původně pojmenovaná The Woods a film si jako volné pokračování jednoduše nikdo nespojil, dokud to režisér Adam Wingard sám neprozradil. 

S blížící se premiérou, která bude v Americe již za devět dní, tak propagace běží i v televizi, odkud vám přinášíme malou ochutnávku z nadcházejícího třetího dílu. Do tuzemských kin bohužel ale Blair Witch nezamíří.

Oficiální TV spot filmu Blair Witch


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY