Trailer: Franco režíruje Steinbeckovo In Dubious Battle

Vydáno: 01.09.2016 14:21 - Redakce | foto: facebook tvůrce

Režisérské pokusy Jamese Franca nedopadly poslední dobou úplně dobře, ale velmi slibně působí jeho novinka, adaptace knihy od Johna Steinbecka o vzpouře sběračů v Kalifornii.
Na internetu byl dnes zveřejněn první trailer k adaptaci knihy od Johna Steinbecka In Dubious Battle (v češtině Byla kdysi válka nebo V pochybné válce). Film režíruje herec James Franco, který za sebou, což asi příliš lidí neví, má již 15 zrežírovaných celovečerních filmů, včetně například dvou knih od spisovatele Faulknera, za předchozí tři roky. Příběh o vzpouře kalifornských sběračů jablek z 30. let pak na plátna převedl scenárista Matt Rager, který se s Francem již podílel na zmíněných filmech podle Faulknerových děl.

Zatímco v Česku knížka považována za americkou klasiku není tak známá, diváky rozhodně kromě jména známého spisovatele přitáhne i hvězdné obsazení. Hlavní role se ujal sám Franco po boku s Natem Wolffem z Papírových měst a zpěvačkou Selenou Gomez. Působivě ale zní i jména dalších zúčastněných, mezi nimiž jsou například: Robert DuvallBryan CranstonEd HarrisVincent D'Onofrio  či Analeigh Tipton a Josh Hutcherson.

Film se v září představí na torontském festivalu, tudíž se brzy objeví první odezvy kritiků na něj, ale datum premiéry zatím stále stanovené nemá.

Oficiální trailer filmu In Dubious Battle


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY