Trailer: Nicholas Hoult a Felicity Jones bourají v Collide

Vydáno: 27.05.2016 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Akcí nabitý film Collide odehrávající se v německém Mnichově i dalších evropských metropolích byl několikrát odložen. Nyní je s letní premiérou konečně na cestě do kin a nalákat diváky se snaží novým trailerem.
Dlouho odkládaný thriller Collide se včera představil v novém traileru. Slyšet jste o něm možná již mohli i pod jiným jménem, jelikož byl původně nazván Autobahn, tedy německy "Dálnice," což bylo nakonec ponecháno pouze pro distribuci v Německu, které snímek koprodukuje s Velkou Británií. Ústředním duem tohoto akčňáku jsou Nicholas Hoult, kterého určitě znáte z univerza X-Menů či loňského Šíleného Maxe, a jeho něžnou polovičkou bude Felicity Jones, nominovaná na Oscara za životopisnou Teorii všeho.

Natočen byl tento příběh, režírovaný Eranem Creevym (Chceš pěstí?), již v létě 2014 v mnoha zemích Evropy, ale kvůli finančním problémům si na něj diváci museli počkat až do července tohoto roku. Houltova postava se v něm zaplete s drogovým dealerem, kterého se snaží okrást, aby zaplatil dluhy jeho přítelkyně - Felicity Jones. To se mu ale nezdaří a skončí únosem jeho milé, takže se musí vydat na záchrannou cestu přes několik států, aby ji zachránil. Ve vedlejších rolích pak uvidíte ještě Anthonyho Hopkinse a Bena Kingsleyho.

O kvalitách filmu se dá pochybovat, jelikož trailer vypadá trochu klišovitě, tak či tak by se z Collide mohlo nakonec stát příjemné žánrové překvapení a tak doufejme, že to dlouhé čekání stálo za to.

Oficiální trailer filmu Collide


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY