Podívejte se na nový, už třetí trailer druhých Želv Ninja

Vydáno: 03.05.2016 20:16 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Premiéra druhého dílu Želv Ninja se už blíží, a tak studio Paramount uveřejnilo další, v pořadí už třetí trailer blockbusteru z produkce Michaele Baye. Co se tu změnilo oproti dvěma předchozím trailerům?
První Želvy Ninja měly více než slušný komerční úspěch, o který se postaral producent Michael Bay a režisér Jonathan Liebesman. Už za měsíc přichází sequel Želvy Ninja 2, k němuž Paramount právě uveřejnil už třetí trailer. Režijní stoličku po Liebesmanovi převzal režisér Dave Green. V příběhu se tentokrát želvy utkají hned s celou skupinou zloduchů známých z komiksové předlohy, včetně Kranga (hlas Freda Armisena), Bebopa (Gary Anthony Williams) a Rocksteadyho (Stephen Farrelly), vytvořených vědcem Baxterem Stockmanem (Tyler Perry). Samozřejmě nebude chybět Trhač (Brian Tee). Želvy zase posílí maskovaný mstitel Casey Jones (Stephen Amell) a stále s nimi bude reportérka April (Megan Fox) a její kameraman Vernon (Will Arnett).

Nový trailer, který je o minutu kratší a tedy ještě údernější než byl předchozí, začíná efektní vzdušnou akční scénou a novinkou je tu představovačka Želv podle jmen, čímž dostává každá z nich svůj highlight a zároveň se osvěží paměť těm, kteří si je třeba pletou. Sequelem Paramount míří na ještě mladší publikum než v případě jedničky, která celosvětově vydělala skoro půl miliardy. U dvojky se budou pochopitelně očekávat ještě větší zisky. Soudě podle traileru by toto měl být ideální letní blockbuster pro celou rodinu.

Želvy Ninja 2 mají v kinech premiéru už za měsíc, 2. června 2016.

Originální trailer filmu Želvy Ninja 2

 





NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY