Trailer: hvězdná komedie Svátek matek od Marshalla

Vydáno: 15.02.2016 12:00 - | foto: facebook tvůrce

Režisér Pretty Woman se letos v požehnaném věku vrátil na režisérkou stoličku s novou komedií, jejíž dění je opět zasazeno do doby jednoho ze svátku, tentokrát Dne matek.
Po pětileté pauze se rozhodl vrátit k režírování jednaosmdesátiletý Garry Marshall, autor jedné z romantických klasik - Pretty Woman. Je sice pravda, že kvalita jeho snímků šla od toho zmíněného postupně dolů až k podprůměru, ale stejně by se mohlo jednat o zajímavý kousek. Jedná se již o třetí film v řadě odehrávající se ve dni nějakého významného svátku a zaměřujícího se na více lidí, jde tedy o menší nebo větší inspiraci Láskou nebeskouMarshall již vytvořil dva podobně koncipované projekty, Šťastný Nový rok a Na sv. Valentýna, oba však u kritiků příliš úspěšné nebyly. Napraví to Svátek matek?

Trailer však nevypadá nijak oslnivě. Přítomnost vypravěče a styl celého traileru vypadá tak nějak parodicky a prozrazuje snad každou zápletku, kterou byste v romantické komedii o rodičích čekali, ještě se svým rozuzlením. Alespoň po herecké stránce se má Svátek matek rozhodně s čím vytáhnout. Obsazení se může chlubit například hvězdami jako Julia RobertsJennifer AnistonJason SudeikisKate Hudson nebo Brittany Robertson. Zda vás upoutávka na premiéru 19. dubna naláká, posuďte sami.

Oficiální trailer filmu Svátek matek


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY