Trailer: nový Verhoevenův thriller o pomstě - Elle

Vydáno: 21.01.2016 12:07 - | foto: facebook tvůrce

Vypuštěn byl trailer k novému počinu z Francie od nizozemského režiséra Paula Verhoevena, Elle. Obsazení vévodí francouzská herečka Isabelle Huppert z oscarové Lásky.
Isabelle Huppert ve filmu  / EllePo menší odmlce se na plátna vrací režisér nizozemského původu Paul Verhoeven, autor snímků jako Základní instinkt či Total Recall a dalších dnes již klasik. Jeho nový thriller Elle, který vznikl za koprodukce USA s Francií, se nyní představuje v prvním traileru. Tomu asi většina z vás nebude rozumět (stejně jako já), ale podle synopse vám alespoň mohu nastínit základní děj.

Jedná se o adaptaci knihy Oh... od spisovatele Philippea Djiana, v níž si hlavní roli zahrála Isabelle Huppert známá například z filmů Láska či Ženská záležitost. Ta zde hraje Michele, šéfovou společnosti na výrobu videoher, ale zároveň rozvedenou ženu, která má poměr s manželem své nejlepší kamarádky. Podobně je na tom její syn, jehož přítelkyně je těhotná, dítě však není jeho. Život jí obrátí naruby událost, kdy je napadena a znásilněna neznámým pachatelem ve svém domě. Rozhodne se však zjistit jeho identitu skrze vyšetřování na vlastní pěst a pouští se tak do velmi nebezpečné hry.

První trailer ve francouzštině najdete níže, premiéru bude mít film ve Francii na konci září tohoto roku.

Oficiální trailer filmu Elle


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY