Trailer: Daddy´s Home aneb komediální souboj otců

Vydáno: 27.10.2015 13:36 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

V hlavních rolích americké komedie Daddy´s Home, která doputuje do amerických kin 26. prosince, si zahráli Will Ferrell a Mark Wahlberg. Ztvárnili otce, kteří se oba pokoušejí obhájit svou pozici v rodině.
Fotografie z filmu  / Daddy's HomeWill Ferrell hraje uťápnutého rádiového producenta, který má manželku a dvě nevlastní děti. Pak se ale v jeho spořádaném a klidném životě najednou objeví skutečný otec oněch dětí v podání Marka Wahlberga, cool frajer s motorkou, který předvede, že jen pokrevní tátové mohou mít se svými potomky ten pravý otcovský vztah. Mezi oběma muži následně dojde k vyhrocenému soutěžení o post v rodině. Nicméně jde o komedii rodinnou, takže proti sobě nepůjdou zrovna se sekyrami.

Oba herci přitom tvořili už ve filmu Benga v záloze poměrně funkční komediální duo, tak uvidíme, jestli jim vzájemná sehranost vydržela i pro tento kousek, v němž je zápletka patrně opět jen záminkou pro kupení zábavných scének. A jestli film utáhne dvojice tvůrců, jenž stojí režijně i scenáristicky za snímky Sex Drive a Šéfové na zabití 2.

Trailer Daddy's Home můžete zhlédnout níže:

Originální trailer filmu Daddy´s Home


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY