Kdo přijede do Prahy natáčet pátý Underworld?

Vydáno: 24.09.2015 19:00 - | foto: Falcon

Ještě letos by se v našem hlavním městě měl začít natáčet pátý díl upíro-vlkodlačí akční série Underworld, tento s podtitulem Next Generation. Kdo všechno do naší domoviny zamíří na jeho natáčení?
Lara Pulver ve filmu True Blood: Pravá krev / True BloodNa konci roku přijede štáb pátého pokračování snímku Underworld z roku 2003 natáčet k nám do České republiky, konkrétně Prahy. Pátý díl se jmenuje Underworld: Next Generation a v kinech se jej dočkáme až za více jak rok v říjnu 2016. Potvrzenými členy obsazení jsou zatím vracející se Kate Beckinsale a India Eisley, k nimž se přídají Theo James z DivergenceTobias Menzies z Hry o trůny a nejnověji potvrzená Lara Pulver, která teprve nedávno podepsala smlouvu k tomuto sequelu. Laru můžete znát například ze seriálu Sherlock, taktéž upírského a vlkodlačího True Blood: Pravá krev nebo filmu Na hraně zítřka.

O příběhu pátého dílu se zatím neví prakticky nic, stejně tak o rolích nově obsazených. Obecně se předpokládá, že navážeme na konec Underworld: Probuzení, kdy se Selene vydává na cestu za pohřešovaným hybridem Michaelem. Za scénářem chystané "pětky" stojí Cory Goodman (Poslední lovec čarodějnic) a režie se ujala Anna Foerster.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY