Trailer: Colin Farrell chce být Humr v bizarní romanci

Vydáno: 07.09.2015 17:12 - Karolína Soukupová | foto: facebook tvůrce

Pokud momentálně nejste šťastně zadaní a dosud hledáte ideální protějšek, buďte rádi, že nežijete ve světě podle Yorgose Lanthimose. Kdo se včas nezamiluje, bude proměněn ve zvíře a vypuštěn do lesa. Nevěříte? Podívejte se na trailer.
Snímek Humr se odehrává v dystopické blízké budoucnosti. Všichni nezadaní lidé jsou zatýkáni a odváženi do Hotelu. Tady mají 45 dnů na nalezení nové lásky, jinak je čeká proměna ve zvíře podle vlastního výběru a následné vyhnanství. Muže jménem David (Colin Farrell) opustila žena, přichází tedy do Hotelu, aby si někoho našel. V případě neúspěchu chce být proměněn v humra. David ale brzy poruší pravidla. Uteče do lesů, kde žijí rebelové, a zamiluje se zde (do Rachel Weisz).

Řecký režisér a scenárista Yorgos Lanthimos už kritiky zaujal psychologickým dramatem Špičák z roku 2009. Humr, Lanthimosův první počin natočený v angličtině, má opět netradiční námět, bude ale zřejmě pro diváky stravitelnější, tedy bez provokativních scén typu zobrazení incestu. Romantické "sci-fi" již získalo Cenu poroty na letošním MFF Cannes a českou premiéru si odbylo v Karlových Varech. Oficiální uvedení snímku například ve Velké Británii je naplánováno na 16. října. V dalších rolích se představí například Léa SeydouxBen Whishaw nebo John C. Reilly.

Trailer můžete zhlédnout níže.

Oficiální trailer filmu Humr


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY