Hellboy 3: Ron Perlman promluvil o možném návratu

Vydáno: 07.09.2015 08:58 - Martin Bubrín | foto: Universal Studios

Od premiéry druhého dílu Hellboye s podtitulem Zlatá armáda uběhlo sedm let - nyní začínají od představitele hlavní role Rona Perlmana prosakovat první informace o předpokládaném třetím díle.
Ron Perlman ve filmu  / HellboyHellboy byl původně zamýšlen jako trilogie s jasným začátkem, prostředkem a koncem. Zlatá armáda si však v roce 2008 vedla v kinech pod očekávání, tak studio ihned nedalo zelenou předpokládanému třetímu dílu, jímž by Guillermo del Toro završil svou komiksovou sérii o rudém pekelníkovi. V nedávném rozhovoru s časopisem Empire však představitel hlavní role Ron Perlman promluvil o svém návratu, který by se dost možná mohl v příštích letech uskutečnit.

Zprvu se už k roli zpět vrátit nechtěl, přesvědčila ho však až nedávná schůzka s Del Torem, který jej zasvětil do toho, jak skvěle by prý měl třetí díl vypadat. Kromě většího měřítka ("Musí svrhnout celou civilizaci.") zmínil, že by ve filmu měly hrát velkou roli jeho děti - jak jsme se totiž dozvěděli na konci druhého Hellboye, jeho přítelkyně Liz (Selma Blair) otěhotněla. Podle všeho by měla mít dvojčata, jedno po mamince a jedno po tatínkovi, přičemž jedno z nich bude zlé.

Na nějaké předběžné odhady je samozřejmě brzy, uvidíme, kdy by si eventuelně Del Toro na třetí díl udělal čas, když má nyní vcelku dost rozpracovaných projektů. Počkejme si.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY