Sex, drogy a rock'n'roll podle HBO v prvním traileru

Vydáno: 07.08.2015 09:00 - Karolína Soukupová | foto: facebook tvůrce

Televizní stanice HBO představila v prvním traileru nový seriál Vinyl zasazený do "rockových" sedmdesátých let minulého století. Výkonnými producenty nejsou nikdo menší než Martin Scorsese, Mick Jagger a Terrence Winter.
Projekt s původním názvem Rock ‘N Roll je po gangsterské sáze Impérium - Mafie v Atlantic City další televizní spoluprací režiséra Scorseseho a scenáristy Wintera. Příběh odehrávající se v New Yorku sedmdesátých let sleduje tehdejší hudební byznys očima producenta, který se snaží oživit svou značku.

Hlavní roli ztvární Bobby Cannavale ze zmiňovaného ImpériaOlivia Wilde hraje jeho manželku Devon, bývalou herečku a modelku. V dalších rolích uvidíme například Raye Romana jako propagačního ředitele nebo Juno Temple představující ambiciózní asistentku toužící po povýšení.

Na Vinyl, jednu z nejočekávanějších seriálových událostí současnosti, se můžeme těšit v příštím roce. Na plnohodnotný, energií nabitý trailer si ještě chvíli počkáme, podívejte se zatím na teaser. V galerii také najdete několik fotografií.

Originální trailer seriálu Vinyl


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY