Zahraje si Rachel McAdams v marvelovce Doctor Strange?

Vydáno: 28.07.2015 08:16 - | foto: facebook tvůrce

O talentované herečce se momentálně začalo mluvit v souvislosti s nově chystaným marvelovským snímkem. Zatím nedošlo k žádným potvrzením, ale vypadá to, že posilou pro Benedicta Cumberbatche a Tildu Swinton bude právě ona.
Logo filmu  / Doctor StrangeJedním z dalších chystaných filmů od Marvelu je Doctor Strange od režiséra Scotta Derricksona. Snímek bude vyprávět o neurochirurgovi, který se v tibetském klášteře naučí ovládat magii. Tu později začne využívat na boj proti zlu. Samotnou titulní roli Stephena Strange ztvární Benedict Cumberbatch, jak už bylo potvrzeno na konci minulého roku. Letos v květnu se do obsazení přidala i Tilda Swinton, ta ztvární duchovního mentora Strange.

Dalším možným přírůstkem je Rachel McAdams, o jejímž obsazení již kolují zvěsti pár týdnů. Nyní však sama herečka potvrdila, že s Marvelem opravdu vyjednávají. Zatím však není nic jisté. Hrát by zřejmě měla lásku hlavní postavy, ale kromě toho, že o ni mělo/má zájem studio, nevíme nic. Ani zda by McAdams v případě zájmu roli vážně vzala.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY