Delší a vtipnější trailer Fakjů pane učiteli 2

Vydáno: 09.07.2015 08:00 - | foto: CinemArt

Po roce se k nám vrací německý režisér Bora Dagtekin s druhým dílem své středoškolské komedie o bývalém vězňovi, ze kterého se shodou náhod stane na upadající škole učitel. Nový a delší trailer naleznete v celém článku.
Poměrně úspěšná německá komedie Fakjů pane učiteli, která i u nás minulý rok odstartovala začátek školního roku, se hned po roce vrací s druhým dílem. Přestože už je téma kriminálníka, z nějž se stane náhodou učitel, vyčerpané, vypadá i Fakjů pane učiteli 2 vtipně a podobně laděné, takže nás snad režisér Bora Dagtekin nezklame ani letos. S třídou pana Mullera (Elyas M'Barek) tentokrát opustíme Německo a podíváme se s ní na zájezd do Thajska, kde nebudou chybět ani polepšení vůdci třídy Chantal a Danger.

Bohužel to vypadá, že představitelka učitelky Lisy a přítelkyně Zekiho, Karoline Herfurth, v druhém dílu nedostala mnoho prostoru a uvidíme ji pouze ve scénách v Německu. To ovšem otvírá dveře pro další postavy, jako jsou studenti a nový učitelský zloduch ze snobského gymnázia, jehož cílem bude ukončit kariéru Zekiho. Celý trailer na film, který do našich kin dorazí 8. října, najdete níže.

Oficiální trailer filmu Fakjů pane učiteli 2/Fack ju Göhte 2


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY