Dočká se Hit Girl z Kick-Ass svého prequelu?

Vydáno: 19.06.2015 13:21 - | foto: facebook tvůrce

Po neuspokojivém uvedení filmu Kick-Ass 2 to se sérií superhrdinů, kteří jsou vlastně obyčejnými lidmi, vypadalo bledě. Nyní se ovšem blýská na lepší časy a další filmy by mohly být rovnou dva.
Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz ve filmu Kick-Ass 2 / Kick-Ass 2Po velkém neúspěchu Kick-Ass 2 od režiséra Jeffa Wadlowa se po celé komiksové sérii slehla zem. Občas tedy vypluly spekulace, že by mohl vzniknout díl třetí, který by snad dostal někdo jiný než Wadlow - třeba samotný Matthew Vaughn, který s velkým úspěchem natočil první Kick-Ass. Nyní to vypadá, že se blýská na lepší časy, studio Universal Pictures ohlásilo, že má plány pro pokračování.

V tom ovšem vězí háček. Třetímu filmu by měl předcházet prequel bez oblíbeného hrdiny, kterého ztvárnil Aaron Taylor-Johnson. Tento prequel by se měl zaměřit na Hit-Girl a jejího otce Big Daddyho. Vše ovšem působí dost problémově. Představitelka Chloë Grace Moretz už by evidentně po pěti letech Hit-Girl hrát nemohla a role by do prequelu musela být přeobsazena. Dobře to s ní ovšem nevypadá ani pro třetí pokračování. Po premiéře druhého dílu v roce 2013 sama prohlásila, že Kick-Ass je pro ni mrtvý a vinila piráty, že diváci nechodili do kina. A Nicolas Cage dokonce údajně nebyl šťastný ani ohledně prvního filmu. Pokud se tedy prequelu i třetího dílu dočkáme, zajisté se to neobejde bez komplikací.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • :( (ANONYMNÍ, 24.08.2015 19:48) Reagovat

    S*** mě že chloe a aaron tam nebudou hrát chloe v to kostýmu vypadala roztomile

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY