Kung Fu Panda 3 na prvních fotkách a v traileru

Vydáno: 14.06.2015 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Příští rok v lednu se již potřetí do kin navrátí oblíbený zvířecí hrdina - Kung Fu Panda, který si dlouho myslel, že je jedinou bojovou pandou na světě. Brzy však zjistí, že byl na omylu, jak dokazují nové fotografie i trailer.
Od 29. ledna 2016 budeme míti možnost vidět Kung Fu Pandu 3. Ta se pustí do dalšího dobrodružství, při kterém zjistí, že není jedinou pandou, která má bojové schopnosti, a narazí dokonce na celou komunitu pand, v níž žije i jeho rodina. Oni všichni se po léta snaží udržet svou existenci v tajemství, nepokazí jím to Po (Jack Black)?

Poté také potká pandí samičku Mei Mei, vášnivou tanečnici, které svůj hlas propůjčila herečka Rebel Wilson z Ladíme!. Ovšem při znovushledání se svým otcem se dostane do problémů se svým adoptivním otcem, panem Pingem. V originále znovu uslyšíme i hlasy Jamese HongAngeliny JolieSetha RogenaDustina Hoffmana nebo Lucy Liu. Nováčkem, který hlas propůjčí již výše zmíněné postavě Poova otce, bude Bryan Cranston z oblíbeného televizního seriálu Perníkový táta.

Originální trailer filmu Kung Fu Panda 3


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY