Disney pracuje na remaku Sestry v akci

Vydáno: 05.06.2015 08:00 - | foto: facebook tvůrce

Filmová společnost Disney se poslední dobou velmi soustředí na remaky, zatím šlo hlavně o ty pohádkové z kreslených na hrané. Nyní se ovšem rozhodli předělat i kultovní komedii z 90. let Sestru v akci.
Whoopi Goldberg, Kathy Najimy ve filmu Sestra v akci / Sister ActPrakticky každý týden Disney poslední dobou ohlašuje remake nějakého oblíbeného známého filmu. Naposledy jsme se dozvěděli například o remaku víly Zvonilky. Společnost však zřejmě má v plánu předělávat nejen pohádkové filmy, ale i ty pro starší publikum. Nově si pro tento účel vybrali (původem ne jejich) komedii z roku 1992 Sestra v akci. Na scénáři již začala pracovat dvojice, jež stojí i za Pravou blondýnkou - Kirsten Smith a Karen McCullah. Do produkce je zapojena i Alli Shearmur z nové Popelky.

Sestra v akci sleduje příběh černošské ženy jménem Deloris, která je svědkem vraždy a jako svědek je nucena se schovávat. Policie ji tedy ukryje v ženském klášteře, ale se svou temperamentností tam vyvolá poněkud rozruch. Deloris v originále ztvárnila Whoopi Goldberg, ovšem není jisté, zda by se účastnila i tohoto projektu. Koho byste v její roli, pokud by se přeobsazovala, nejraději viděli?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY