Kdo všechno usiluje o roli ve spinoffu Harryho Pottera?

Vydáno: 28.05.2015 10:00 - | foto: Bontonfilm

Už nějakou dobu víme, že ve spin-offu k slavné kouzelnické sáze Harry Potter uvidíme v hlavní roli oscarového Eddieho Redmaynea. Celebrit, které se do filmu touží dostat, je však mnohem více.
Kate Upton ve filmu Jedna za všechny / The Other WomanPřed nedávnem jsme vás informovali, že v dalšímu filmu z magického světa Harryho Pottera uvidíme držitele Oscara za výkon v Teorii všehoEddieho Redmaynea. Ten ztvární hlavní postavu, Mloka Scamandera žijícího v New Yorku, sedmdesát let před narozením samotného Harryho. Potvrzen je i návrat režiséra Davida Yatese, který se u série držel od Fénixova řádu až po díl poslední. Scenáristcký debut si to odbude i autorka předlohy, J. K. Rowling. Ta zpracuje všechny tři filmy.

Teď už však k hercům, kteří zatím roli nedostali, ale moc rádi by se ve snímku viděli. O roli Tiny se ucházejí Saoirse Ronan z HostiteleDakota Fanning ze ságy Stmívání a Lili Simmons (Banshee). Queenie, která je Tininou starší sestrou, by si ráda zahrála modelka Kate Upton (Jedna za všechny), což asi mnohé z vás překvapí, i když mě osobně by překvapilo hlavně, kdyby roli opravdu dostala. O postavu Queenie bojují ovšem i Katherine Waterston (Inherent Vice) a Elizabeth Debicki (Velký Gatsby). Newtova rivala jménem Jacob by pak chtěli ztvárnit Steve Zissis (Počtyřech), Zack Pearlman (Mulaney) a Dan Fogler (Fanoušci).

Potvrzené novinky se snad brzy dozvíme, jelikož se na filmu, který v kinech bude za rok, již pilně pracuje.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY