TOP 20 ČR: Hrdinové z Avengers zůstali neporaženi

Vydáno: 12.05.2015 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Novince minulého týdne, Avengers: Age of Ultron, sice klesla návštěvnost o více jak polovinu, ani to však nestačilo žádnému z dalších filmů na její dohnání. A nepomohly ani nejpozdější filmové novinky.
Fotografie z filmu Rychle a zběsile 7 / Furious SevenDruhý díl Avengers s podtitulem Age of Ultron od režiséra Josse Whedona se stále drží na špici. I přes více než padesátiprocentní ztrátu oproti minulému týdnu za poslední víkend utržil skoro deset milionů. Což je sumou, o které se dalším filmům, jenž nepřekonaly ani milionovou hranici, může maximálně zdát. Na druhém místě se už třetí týden v řadě udržela Ovečka Shaun ve filmu a k bronzu se z minula posunulo Rychle a zběsile 7, které jen velmi těsně předehnalo sci-fi thriller o umělé inteligenci, Ex Machina. Až na pětku se propadl animák Konečně doma, přestože od své premiéry vždy zdobil stupně vítězů.

Film Je prostě báječná o prostitutce toužící po kariéře herečky s Owenem Wilsonem a Jennifer Aniston zůstal šestý, a to samé se podařilo i nejnovější výpravné Popelce. Až na osmém místě nacházíme první novinku tohoto týdne - tou se stala francouzská komedie Dejte mi pokoj! o vašnivému starému milovníkovi hudby. O stupínek níž zastupuje Českou republiku jako jediný tuzemský snímek Vybíjená a na desítku se vyškrábal SpongeBob ve filmu: Houba na suchu.

Kate Winslet, Alan Rickman ve filmu Králova zahradnice / A Little ChaosDruhou půli našeho žebříčku začíná osud Královy zahradnice Kate Winslet. Následovaný dalším silným příběhem jedné ženy, a to životem profesorky trpící Alzheimerovou chorobou v Pořád jsem to já. Třináctku získala recyklovaná "novinka", tedy návrat Klubu rváčů z roku 1999. Dále se v žebříčku nachází také rváči, tentokrát ti vílí z Hvězdné roklinky, kteří svedou další bitvu proti zlu v Zvonilce a tvoru Netvoru. Patnácté místo si obhájil komiksový Kingsman: Tajná služba, ale pádu neutekl nízkorozpočtový horor s Maikou Monroe Neutečeš. V závěsu za ním se umístil přistěhovalec z Francie jménem Samba, který touží po občanství a lásce jeho vyvolené. Z okraje žebříčku si o dvě místa nahoru pomohla Teorie všeho a až za ní si doběhl Noční běžec. Poslední skončila Píseň moře z Irska.

1. Avengers: Age of Ultron - 9,4 mil.
2. Ovečka Shaun ve filmu - 696 tis.
3. Rychle a zběsile 7 - 622 tis.
4. Ex Machina - 618 tis.
5. Konečně doma - 609 tis.
6. Je prostě báječná - 493 tis.
7. Popelka - 459 tis.
8. Dejte mi pokoj! - 208 tis. (novinka)
9. Vybíjená - 159 tis.
10. SpongeBob ve filmu: Houba na suchu - 150 tis.

11. Králova zahradnice - 144 tis.
12. Pořád jsem to já - 118 tis.
13. Klub rváčů - 105 tis.
14. Zvonilka a tvor Netvor - 104 tis.
15. Kingsman: Tajná služba - 99 tis.
16. Neutečeš - 83 tis.
17. Samba - 80 tis.
18. Teorie všeho - 72 tis.
19. Noční běžec - 60 tis.
20. Píseň moře - 52 tis.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY