Ladíme 2 láká na premiéru osmi novými klipy

Vydáno: 03.05.2015 16:16 - | foto: facebook tvůrce

Do kin brzy vstoupí druhý díl hudební komedie o dívčí acapella skupině, Ladíme. Po několika trailerech vám dnes přinášíme velkou várku klipů, které pobaví a příjemně naladí na blížící se premiéru.
Anna Kendrick, Hailee Steinfeld ve filmu Ladíme 2 / Po úspěchu muzikálové komedie, ve které se parta holek v pěveckém acapella sboru s upadající reputací snažila udržet svůj kroužek při životě, nás letos čeká pokračování. A není rozhodně poslední, jelikož, jak jsme nedávno informovali, dostává Ladíme! i třetí díl, do kterého zatím návrat potvrdila pouze Fat Amy (Rebel Wilson). Nyní však zpět k letošnímu Ladíme 2, ve kterém se nám dobře známé tváře bez původní vedoucí Aubrey (Anna Camp) poperou o titul nejlepší světové acapella skupiny s horkými evropskými šampiony. A mají pořádnou motivaci, hrozící zánik skupiny.

Na odkazu níže se tedy můžete podívat na osm krátkých scének z filmu za sebou, ve kterých jde Beca (Anna Kendrick) s novou posilou Emily (Hailee Steinfeld) za vítězstvím. Všechna videa naleznete ZDE.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY