Maika Monroe z Neutečeš bude v Dnu nezávislosti 2

Vydáno: 28.04.2015 09:57 - | foto: Picturehouse

Momentálně Maiku Monroe můžete zaznamenat v nízkorozpočtovém hororu Neutečeš, v němž ztvárnila hlavní postavu sužovanou kletbou. Tato role jí možná i otevřela dveře do Hollywoodu, jelikož ji dále uvidíme v pokračování sci-fi Den nezávislosti.
Fotografie z filmu Den nezávislosti / Independence DayDo povědomí díváků se Američanka Maika Monroe dostala už minulý rok díky filmu The Guest, kde rodinu její postavy Anny navštívil tajemný rodinný přítel. Nyní ji však zaregistrovala drtivá většina filmových fanoušků v novém hororu Neutečeš, kde jí byla předána sexem kletba pronásledování démony. A dále to pro Maiku Monroe vypadá ještě lépe, získala totiž roli v pokračování sci-fi z roku 1996, kterým není nic jiného než Den nezávislosti.

Pokračování se dočkáme již příští rok a obsazeno už bylo několik dalších herců, z toho několik se vrací z prvního dílu. Vedley Maiky uvidíme například Liama HemsworthaJoey King či Charlotte Gainsbourg. Z původního prvního dílu se vrací ve svých rolích jmenovitě třeba Jeff GoldblumVivica A. Fox nebo Bill Pullman. Oznámeno už bylo, že se dočkáme i dílu třetího, zatím však není známo kdy.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY