První teaser: komiksová bitva desetiletí Batman V Superman

Vydáno: 18.04.2015 10:10 - Martin Bubrín | foto: Warner Bros.

Dnes v noci studio Warner Bros. předčasně zveřejnilo oficiální verzi traileru nadcházejícího blockbusteru Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti, který do kin dorazí v roce 2016. Největší souboj začíná!
Na rozdíl od enormního zájmu o teaser Star Wars, Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti docela prošuměl. Mezi nejzásadnější faktory se však může řadit fakt, že trailer nenabídl pro fanoušky nic nového, protože hlavní prvky upoutávky (oblek Batmana, závěrečná konfrontace) už znají z promo fotografií nebo leaknutého teaseru z Comic Conu. I tak se ale jedná o velice solidní lákadlo na blockbuster, který dorazí do kin až za celých jedenáct měsíců – vůbec poprvé v historii kinematografie se v něm proti sobě postaví dvě nejznámnější komiksové postavy, jež zná důvěrně každý znalejší i laický divák.

Teaser začíná gradovanými záběry na Supermana, který se musí vypořádat s nedůvěrou veřejnosti, což je znásobeno mediálními voiceovery, mezi nimiž je slyšet například Supermanův úhlavní nepřítel Lex Luthor (Jesse Eisenberg) nebo komorník Bruce Waynea Alfred (Jeremy Irons) – a končí záběry na rozzuřeného Batmana, který se ve svém vylepšeném brnění hodlá postavit nepřemožitelnému Muži z oceli. „Do you bleed? You will,“ říká, načež přichází filmové logo prolínající Supermanův a Batmanův symbol. Navzdory tomu, že snímek nese podtitul Úsvit spravedlnosti, v teaseru se zatím neobjevují další členové superhrdinského týmu Justice League jako Wonder Woman nebo Aquaman.

Teaser zhlédněte níže. V galerii také najdete několik screenshotů z teaseru.

Originální teaser filmu Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY