Avengers drží pospolu na novém obřím banneru

Vydáno: 09.04.2015 11:02 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Očekávaný blockbuster Avengers: Age of Ultron kromě nového featurette odhalil také stylové obálky časopisu Entertainment Weekly, na nichž si můžete blíže prohlédnout jednotlivé postavy, včetně dosud neviděného Visiona.
Lze o Avengers: Age of Ultron napsat ještě něco, co nebylo dříve vyřčeno? Zřejmě ne, proto se zdržíme obecných informací a raději se zaměříme na dvojici nových propagačních materiálů - featurette a banner. V prvním zmíněném se dozvíte něco dalšího o příběhu filmu a navrch si prohlédnete několik dosud neviděných záběrů (hlavně mezi Natashou a Brucem), druhý zase ukazuje všechny superhrdiny pohromadě na novém promo banneru, který je sloučením čtyř sběratelských obálek magazínu Entertainment Weekly. Kromě nových hrdinských póz zaujme hlavně vůbec první oficiální pohled na Visiona (Paul Bettany), zhmotněný operační systém J.A.R.V.I.S. od Tonyho Starka.

Video zhlédněte níže. Banner a jednotlivé obálky poté najdete výše v galerii. [UPDATE: galerie také doplněna o character poster Visiona.]

Featurette "Story" filmu Avengers: Age of Ultron


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY