Batman v Superman: podívejte se na první foto Lexe Luthora

Vydáno: 25.03.2015 16:46 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Jesse Eisenberg si v nadcházejícím crossoveru Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti zahraje úhlavního nepřítele Supermana, Lexe Luthora. Nyní byla jeho podoba odhalena na první oficiální fotografii.
Před rokem bylo oznámeno, že si Lexe Luthora, ikonického protivníka Supermana, po Genu Hackmanovi a Kevinu Spaceym zahraje mladý herec Jesse Eisenberg (The Social Network, Zombieland). Nyní konečně dostáváme první oficiální fotografii, na níž se v roli padoucha představuje - ve stylové černobílé ji exkluzivně odhalil filmový magazín Entertainment Weekly, který přináší první pohled na herce s vyholenou hlavou.

"Není ani jeden z Lexů, které jste viděli, to je jasné," prozrazuje režisér Zack Snyder. "Náš Lex je odzbrojující, ale není falešný. Říká to, čemu věří, a co se mu honí hlavou. Pokud dešifrujete to, co myslí, uvidíte všechno." Výsledek by měl prý připomínat Eisenbergovu roli Marka Zuckerberga, jen s větším šarmem a odhodláním. V akci jej snad uvidíme až v prvním traileru Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti, který do kin dorazí příští rok v březnu - do té doby si musíme vystačit s touto fotografií.

Tu naleznete buď níže, nebo v galerii.

Jesse Eisenberg ve filmu Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti / Batman v Superman: Dawn of Justice


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY