Trailer: Michael Fassbender tasí kolty ve westernu Slow West

Vydáno: 25.03.2015 11:00 - Pavel Bárta | foto: facebook tvůrce

Herců, kterým se v posledních letech zalíbilo na Divokém západě, neustále přibývá. Po Jamiem Foxxovi v Nespoutaném Djangovi či Jeffu Bridgesovi v Opravdové kuráži se nyní do vod westernového žánru noří i Michael Fassbender.
Režijní debut Johna Macleana se sice primárně zaměří na mladíka, jenž se z rodného Skotska vydává hledat svou milou až do Ameriky, avšak v prvním traileru na sebe pozornost strhává spíše Michael Fassbender. Ten hraje pistolníka, který mladému Skotovi podá pomocnou ruku, ale zároveň ho tak zatáhne do hry plné přestřelek na život a smrt s bandou psanců.

První upoutávka vyhlíží vcelku zdařile a dává tušit, že se western ponese v temně humorném duchu. Kombinací neokoukaného nevinného kukuče ústředního protagonisty Kodiho Smit-McPheea s již standardně přesným hereckým umem Michaela Fassbendera se – alespoň v traileru – daří dosáhnout střetu dvou odlišných světů a kýženého komického podtónu. V dalších rolích se objeví například Ben Mendelsohn nebo Rory McCann.

Světová premiéra snímku Slow West, který letos získal jednu z hlavních cen na festivalu Sundance, je naplánována na 15. května. Česká premiéra není zatím stanovena.

Povedený trailer můžete zhlédnout pod článkem, zatímco v galerii naleznete oficiální plakát a fotografie z filmu.

Originální trailer filmu Slow West


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY