Mr. Holmes: Ian McKellen jako Sherlock v novém traileru

Vydáno: 25.03.2015 14:00 - Pavel Bárta | foto: facebook tvůrce

Postava Sherlocka Holmese zažívá v posledních letech renesanci především díky jejím dvěma představitelům, Benedictu Cumberbatchovi a Robertu Downeymu Jr. Ian McKellen ovšem v novém traileru dokazuje, že je hravě strčí do kapsy.
Na první klip a trailer snímku Mr. Holmes jste se sice již mohli podívat v našich předchozích článcích, nicméně nyní vám přinášíme ten nejnovější trailer. Ač sice mnoho nového nesděluje, zcela jistě dokáže okouzlit a navnadit na film samotný.

Trailer se tentokrát zaměřuje výhradně na ústřední postavu, devadesátiletého Sherlocka (Ian McKellen), který i přes svůj pokročilý věk cítí potřebu vrátit se ke svému poslednímu – a doposud nevyřešenému – případu. Krátká upoutávka sází na krásnou kameru, povznášející hudbu Cartera Burwella a samozřejmě na výkon Iana McKellena. Ten, jak se z dosud zveřejněných upoutávek jeví, dokázal umně skloubit moudrost stáří, sobě vlastní šarm i britskou noblesu v působivý celek.

Mr. Holmes vyřeší svou poslední záhadu v britských kinech již toto léto, česká premiéra ale zatím není bohužel stanovena. Během čekání se můžete podívat na nejnovější trailer pod článkem nebo do naší galerie na oficiální plakát.

Originální trailer filmu Mr. Holmes


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY