Země zítřka se otevírá v novém úchvatném traileru

Vydáno: 09.03.2015 19:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Ve svém novém sci-fi snímku nás režisér Brad Bird (Úžasňákovi, Mission: Impossible - Ghost Protocol) zavede do vizuálně úchvatného světa budoucnosti známého jako Země zítřka, v němž nic není nemožné.
Letos v létě bude v kinech k vidění jen málo skutečně originálních a původních filmů. Nejblíže by k nim mohla mít Země zítřka, založená na atrakci z Disneylandu, která obecně skrývá mnohá tajemství. Objevitelské sci-fi, které zavede mladou dívku (Britt Robertson) a stárnoucího vynálezce (George Clooney) do místa zvaného Země zítřka, futuristického místa, kde sídlí největší mozky planety, na základě nového traileru vypadá jako ideální projekt pro hračičkářského režiséra Brada Birda, tvůrce vynalézavých Úžasňákových nebo čtvrté Mission: Impossible.

Nová upoutávka nám konečně ukazuje samotné, vizuálně působivé prostřední nového světa, v němž se bude odehrávat napínavé i dojemné rodinné dobrodružství. Zda dokáže tento sci-fi spektákl okouzlit i na poli celovečerního filmu, se dozvíme už 21. května.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Země zítřka


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY