Nový epický trailer na Avengers: Age of Ultron je tady!

Vydáno: 04.03.2015 19:23 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Jeden z nejočekávanějších filmů letošního roku, komiksová týmovka Avengers: Age of Ultron, odhalila svůj finální trailer, který je naplněn k prasknutí novými záběry. Natěšenost stoupá.
Na kampani Avengers: Age of Ultron je sympatické, že si zatím schovává některá překvapení až do kina - když se podíváte na trailery, není v nich moc akce ani prostoru pro nové vedlejší postavy (Quicksilver, Scarlet Witch, Vision), které se jen mlčky mihnou v několika záběrech. Nemluvě o dalších různých provázanostech s následujícími filmy marvelovského filmového univerza, které jsou nenápadně skryty ve všech třech upoutávkách (například pojítka s Black Pantherem nebo Strážci Galaxie). Potíž je jen v tom, že když si kreativně uchopený sequel komiksové týmovky vezme na starost střihačské studio, vypadá reprezentovaná látka až příliš genericky a zaměnitelně s leckterým letním blockbusterem.

Kdo má však víru v režijní a scenáristický um Josse Whedona a věří všemu, co o filmu prozradil v rozhovorech, není možné film automaticky házet do stejného zástupu ostatních sterilně produkovaných blockbusterů. Na to zápletka, která má dosti zamíchat se složením postav, a viděné záběry obsahují až příliš vděčných momentů, které mají potenciál rozehrát mnohem temnější pokračování původně zábavné letní zábavy.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer #3 filmu Avengers: Age of Ultron


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY