Aloha: Cameron Crowe se vydává na Havaj v prvním traileru

Vydáno: 12.02.2015 12:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Režisér známých romancí jako Řekni cokoliv, Singles nebo Jerry Maguire Cameron Crowe natočil...další romanci. Ta nejnovější se jmenuje Aloha a hraje v ní Bradley Cooper a Emma Stone.
Cameron Crowe je v žánru vkusných romantických komedií stále jednou z mála hollywoodských záruk, protože jeho filmy většinou obsahují upřímné emoce a nepatetické užívání klišé. Jeho poslední přírůstky Elizabethtown nebo Koupili jsme zoo už mohly trochu kolísat na hraně "hezkých, hřejivých filmů pro všechny", kousky jako Singles, Jerry Maguire nebo Na pokraji slávy však můžeme právem považovat za upřímné rom-com klasiky. Kam se řadí jeho havajská novinka Aloha o milostném trojúhelníku mezi dodavatelem vojenské techniky (Bradley Cooper), jeho bývalou láskou (Rachel McAdams) a pilotkou Air Force (Emma Stone)?

Někam mezi. Trailer je ukotvený někde mezi romantickou fantazií a tvrdou realitou, což z výsledku dělá vcelku příjemný feel-good materiál, avšak s hořkosladkou pachutí. Bude tohle další útok režiséra na okoralá srdce amerického publika? Nechme se překvapit, snímek dorazí do kin 22. října.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete několik fotografií.

Originální trailer filmu Aloha


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY