Straight Outta Compton: Dre, Ice Cube a Eazy-E v traileru

Vydáno: 09.02.2015 11:02 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Režisér F. Gary Gray (Ctihodný občan) natočil životopisný snímek o vzestupu a pádu legendární hiphopové skupiny N.W.A., v níž působili rappeři jako Ice Cube, Dr. Dre nebo Eazy-E.
Filmové životopisy to nikdy neměly lehké, tento by se ale mohl povést - s živelností Eminemovy 8. míle se nám pokusí režisér F. Gary Gray (Ctihodný občan, Loupež po italsku) převyprávět příběh známé hiphopové skupiny N.W.A., která v devadesátých letech položila základy tohoto hudebního žánru. Dočkáme se tedy omlazených verzí současných rapperů jako Ice Cubea, Dr. Dre nebo Snoop Dogga, což by mohlo zároveň působit jako dobrý komerční boost. Propagace snímku se navíc zhostili skuteční Ice Cube a Dr. Dre (vidění v černobílém prologu traileru), což již předem zajišťuje filmu jistou publicitu.

Straight Outta Compton je název zřejmě nejznámějšího, v pořadí druhého alba skupiny, která obsahuje písně jako například věhlasné Fuck the Police, která zazní ke konci traileru. Ten nabízí dynamicky sestříhanou videoklipovitou podívanou, která se stejně jako o životopisné aspekty, otírá o drsné pouliční výjevy a vyhraněnou muziku. Pro fanoušky daného hudebního žánru a období povinnost.

Trailer s úvodem Ice Cubea a Dr. Dre zhlédněte níže. V galerii také najdete čtyři fotografie a plakát. Film zatím nemá stanovenou českou premiéru.

Necenzurovaný trailer filmu Straight Outta Compton


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY