Trailer: Jennifer Aniston nás zve na Cake

Vydáno: 16.01.2015 12:00 - Pavel Bárta | foto: facebook tvůrce

Po dlouhých letech průměrných romantických komedií se Jennifer Aniston představuje v traileru na nové drama Cake (Dort), ve kterém se snaží diváky přesvědčit o tom, že dokáže zahrát i psychologicky složitější role.
Nadšené ohlasy kritiků, jež jsou patrné jak z traileru, tak i z nominací na filmové ceny jako SAG (Screen Actors Guild) Award nebo Zlatý glóbus, slibují, že je nač se (alespoň po herecké stránce) těšit. Aniston, zbavená své tradiční blonďaté hřívy, s vyčerpaným vzezřením a navrch zohavená několika jizvami, dává tušit, že tentokrát předvede mnohem více než jen například striptýzový taneček z jejího předloňského hitu Millerovi na tripu. V traileru jí zdatně sekunduje Felicity Huffman jakožto její terapeutka a dále se můžeme těšit na Annu Kendrick, Sama Worthingtona či Mamie Gummer.

Je samozřejmě ve hvězdách, zdali se Cake stane filmem, který nasměruje kariéru Jennifer Aniston k náročnějším rolím, nebo naopak jestli zůstane jen dramatickou výjimkou. Prozatím lze ale konstatovat, že trailer sloužící jako pozvánka na jakýkoliv, jen ne sladký dort je více než lákavá. Přesvědčte se sami.

Česká premiéra není zatím bohužel stanovena. 

Originální trailer filmu Cake


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Nejlepší film co znám! (Liesel, 30.04.2015 09:04) Reagovat

    Cake je jeden z nejlepších filmů co znám. Už od traileru jsem se nemohla dočkat, a když se na internetu objevil film s cz titulky, skákala jsem radostí. Opravdu moc pěkný film. Jennifer Aniston to zahrála nejlépe, jak mohla. V tomto filmu úplně zapomenete na její roli např. v Přátelích, protože je až neuvěřitelné, jak se do role vžila. Jen škoda, že není knižní předloha, moc ráda bych si Cake přečetla i jako knihu. Opravdu doporučuji příznivcům dramat.
    Liesel

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY