Ant-Man: Nejmenší marvelovský superhrdina v prvním teaseru

Vydáno: 07.01.2015 07:35 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

V létě roku 2015 se kromě dvojky Avengers představí také nový superhrdina Ant-Man, který dokáže libovolně měnit svou velikost. Jak si riskantní projekt vede na poli první upoutávky?
Těžko říct, zda by působil Ant-Man v podání Edgara Wrighta (který ho vyvíjel spolu s Joem Cornishem cca deset let) lépe, protože jak to vypadá, tak nám marvelovská mašinérie servíruje další na míru odvedený produkt - možná právě kvůli té všudypřítomné uniformitě v kolonce režie vidíme jméno Peyton Reed a v kolonce scénář Chris McKay (oba komediální tvůrci). Nelze říct, že by první teaser na mravenčí dobrodružství vypadal nějak špatně, spíše však příliš zaměnitelně s ostatními filmy studia Marvel.

Plakát filmu  / Ant-ManUpoutávka toho ani moc ukázat nestihne, tak jsme jen uvedeni do děje monologem mentora Hanka Pyma (Michael Douglas jako původní superhrdina Ant-Man), který jako svého nástupce naverbuje podvodníčka Scotta Langa (Paul Rudd), aby pro něj odvedl jednu práci. Sympatické je, že tentokrát se bude dějiště filmu odehrávat na mnohem menším poli (v centru příběhu bude stát loupež) a nepůjde rovnou o záchranu světa, ale jen svých nejbližších. Scott Lang zatím navíc nevypadá jako další narcisistní přírůstek k Avengers, ale jako obyčejný chlapík, kterému se shodou okolností přihodí neobyčejné věci...

...které samozřejmě zahrnují zmenšovací oblek a poletování na mravencích. Takových záběrů moc neuvidíme, protože premiéra je tradičně daleko a triky nejsou hotové, ale i tak bude zajímavé sledovat, jak si s takovým groteskním námětem Marvel poradí (zřejme předpokládáte, že bezproblémově, když dokázal prodat i mluvícího mývala s kulometem). Jestli lze vše ospravedlnit opět zdravou sebeironií (viz poslední hláška teaseru), se dozvíme možná v další upoutávce, ale určitě v kinech, kam Ant-Man dorazí 16. července.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete také několik screenů a oficiální plakát.

Originální trailer filmu Ant-Man


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY