První foto: Gotická Jessica Chastain v Crimson Peak

Vydáno: 22.12.2014 16:38 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Gotický horor Guillerma del Tora Crimson Peak bude mít premiéru příští rok na podzim - nyní se objevila první fotografie, na níž můžeme vidět zlověstně vypadající Jessicu Chastain.
Od Faunova labyrintu uběhlo již osm let, během nichž se Guillermo del Toro věnoval dvěma hollywoodským blockbusterům Hellboy II a Pacific Rim. Příští rok však bude návratem k jeho osobitejší a komornější látce v, jak jinak, hororovém žánru...tak trochu. Crimson Peak totiž bude spíše žánrovým hybridem, v němž se kloubí duchařský příběh, gotická romance a koncept strašidelného domu - do něho se přistěhuje čerstvě vdaná Edith Cushing (Mia Wasikowska) se svým manželem Sirem Thomasem Sharpem (Tom Hiddleston). Chvíli po příjezdu však zjistí, že dům s názvem Crimson Peak skrývá temná tajemství a že její manžel není tím, za koho se vydává.

První fotografie, kterou spolu s logem filmu najdete výše v galerii, však nezachycuje ani jednoho z hrdinů, ale postavu Lady Lucille Sharpe (Jessica Chastain), sestru Thomase a ženu mnohých tajemství. Snímek dorazí do českých kin 15. října příštího roku.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY