Al Pacino v marvelovském univerzu? Možné je už všechno.

Vydáno: 11.12.2014 07:00 - Martin Bubrín | foto: Universal Pictures

Vypadá to, že v marvelovce si chce zahrát úplně každý...a to i někdo jako Al Pacino, držitel Oscara, pěti Zlatých Glóbů a představitel Tonyho Montany z kultovního filmu Zjizvená tvář. V jaké roli ho uvidíme?
Al Pacino ve filmu Andělé v Americe / Angels in AmericaTommy Lee Jones v Captain America: První Avenger. Robert Redford v Captain America: Návrat prvního Avengera. Michael Douglas v Ant-Manovi. A nyní Al Pacino v...to zatím nevíme. Víme ale, že by se herec rád sešel s marvelovským šéfem Kevinem Feigem ohledně role v některých z připravovaných filmů - když se kouknete na jejich seznam a trochu se vyznáte v dějových liniích komiksů, už pomalu můžete předpovídat, kterou, jistě mentorskou roli by představitel Zjizvené tváře mohl ztvárnit.

Svou náklonost k marvelovkám a zejména Strážcům Galaxie, které si velmi užil se svými dětmi, vyjádřil v rozhovoru s MTV. Podle něj Pacino tuší, že ve vesmíru chystaných filmů je nějaká role, která by mu padla na tělo, a proto by velmi rád kontaktoval někoho z vedení studia. Všechna tato přání však mohou být již dopředu promyšlenou strategií, jak vzbudit okolo připravovaných filmů zájem pomocí přilákání známého filmového jména.

Dokázali byste si Pacina představit třeba, třeba v Doctoru Strangeovi?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY