Avengers: Age of Ultron nabízí první pohled na Visiona

Vydáno: 04.12.2014 14:55 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Paul Bettany (hlas J.A.R.V.I.S. z Iron Mana) hraje v nadcházejícím pokračování novou část týmu, mocného androida Visiona, který doplní původní sestavu Avengers. A nyní ho konečně můžeme vidět na fotce.
V komiksu je Vision androidem, kterého si stvoří záporák Ultron jako jednu ze zbraní proti Avengers...nakonec ale změní své naprogramování, otočí se proti němu a stane se klíčovou součástí titulního superhrdinského týmu. Ve filmu Avengers: Age of Ultron postavu ztvárňuje Paul Bettany, který však není v marvelovském univerzu nováčkem, protože ve třech dílech Iron Mana a Avengers namluvil inteligentní počítač Tonyho Starka J.A.R.V.I.S. - volba herce zřejmě nebude náhodná a tak je dost možné, že se pro pokračování jednoduše zhmotní. 

Zatím jsme ho však nemohli vidět na žádné fotografii, což se mění nyní. Kvalita sice není nijak valná, protože jde o pouhou fotografii plakátu, který zveřejnil jeden fanoušek na internetu, ale i tak dostáváme docela ucelený pohled na to, jak bude postava vydat. Co se týče porovnání se svým předobrazem, tak kostým zůstává zachován, nicméně je na něm vidět několik malých barevných změn.

Oba obrázky najdete výše v galerii. Snímek dorazí do kin 30. dubna příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY