Rezistence: pokračování Divergence má první teaser

Vydáno: 13.11.2014 06:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Hunger Games jdou do finále, proto je na čase rozvíjet další teen franšízu. Tou je v současnosti Divergence, jejíž druhý díl Rezistence nyní odhalil první teaser. Je o co stát?
Divergence je jedna z mála YA adaptací, která v kinech uspěla, a nyní se po boku Hunger Games a Stmívání může řadit k výdělečným filmovým sériím. Hlavně díky tomu bylo její pokračování doplněno o označení The Divergent Series, aby náhodou i kolemjdoucí divák pochopil, že jde o pokračování dystopického příběhu mladé Tris. V pokračování s názvem Rezistence (po němž bude následovat tradiční dvojdílné finále Aliance) se teprve začne vyjevovat celá šíře příběhu, proto zarazí, že aktuální teaser není mířen na široké publikum, nýbrž na fanoušky knihy.

Ostatní budou totiž mít po zhlédnutí minutového teaseru solidní zmatek. Shailene Woodley (ostříhaná!) se v něm snaží zachránit svou matku (zemřelou) z hořícího domu, který levituje nad post-apokalyptickou pustinou Chicaga. Je jasné, že se jedná o další z psychologických her, ale jako lákadlo věcí budoucích první upoutávka spíše selhává, než aby dokázala k sérii přitáhnout i novou vlnu diváků. 

Teaser zhlédněte níže. V galerii také najdete devět nových plakátů. Snímek dorazí do kin 19. března 2015.

Originální trailer filmu The Divergent Series: Insurgent


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY