Bůh se hněvá v novém traileru na EXODUS

Vydáno: 10.11.2014 20:28 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Christian Bale nechá jako Mojžíš rozestoupit Rudé moře v nejnovějším filmu Ridleyho Scotta EXODUS: Bohové a králové. Finální trailer přidává k biblické epice další nové záběry.
Na úvod vás musíme zklamat - poslední film Ridleyho Scotta EXODUS: Bohové a králové nebude tím nejdelším v jeho filmografii. Oficiální stránky a IMDb nyní uvádějí místo původních 200 minut "pouze" 142, což je stopáž srovnatelná například s Gladiátorem a Královstvím nebeským. Není nicméně vyloučeno, že se poté dočkáme dalších několika sestřihů, z nichž jeden by mohla být právě kýžená režisérská verze. Budou necelé dvě a půl hodiny na odvyprávění příběhu Mojžíše stačit?

Více napoví až vánoční premiéra, na kterou nyní láká finální trailer biblické epiky, jež nešetří osudovým střetem mezi dvěma "bratry" a také velkolepými trikovými scenériemi. V nich vynikají hlavně bitevní scény, které se odehrávají na pozadí obří vlny, tornád a se stovkami statistů a digitální armádou. Upoutávka nijak nevybočuje ze stylu těch předchozích, jen jen kratší a navrch obsahuje pár nových záběrů na pyramidy a řvoucího Christiana Balea: "I am prepared to fight for eternity!" Smysl pro spektákl se v ní ale nezapře.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete nový plakát.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Pár Ridleyho filmů mám hodně rád, Batmana a R... (Dave, 19.11.2014 12:22) Reagovat

    Pár Ridleyho filmů mám hodně rád, Batmana a Ripleyovou taky, a i vizuální stránka tu vypadá skvěle, ale za tenhle film už jenom z principu peníze vyhazovat prostě nebudu… http://www.jumpspace.cz/exodus...

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY