První teaser: sci-fi Honba za zítřkem odhaluje nevídané

Vydáno: 09.10.2014 20:18 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Tajemné sci-fi Brada Birda se včera představilo na prvních fotografiích, nyní odhaluje první teaser trailer, který slibuje atypický blockbuster, který vás vezme na místo, kde není nic nemožné. Vítejte v Tomorrowland.
O Honbě za zítřkem (podivný to český název) jsme vás informovali včera prostřednictvím tří nových fotografií, dnes ambiciózní snímek režiséra Brada Birda (M:I:IV, Úžasňákovi) a scenáristy Damona Lindelofa (Prometheus) odhalil na newyoském filmovém festivalu první teaser - a buďme rádi, že se ihned dostal (na rozdíl od Comic Conu) na internet. Dokáže totiž nádherně vzbudit pozornost a zájem o snímek pouhými několika náznaky, místo toho aby se snažil oslnit opulentní trikovou stránkou.

Koncepce upoutávky nemohla být jednodušší - mladá dívka (Britt Robertson) je propouštěna z vězení a po dotyku se záhadnou mincí se transportuje na imaginární místo známé jako Tomorrowland, které existuje v mimo čas a prostor jen v její paměti. Sdílí ho také se stárnoucím vynálezcem (George Clooney), který z něj udělal místo, kde nic není nemožné. Pomocí voiceoveru se tedy dostáváme na "zápraží" nového světa, ale zatím ho vidíme jen z dálky...a není pochyb, že v něm opravdu bude opravdu co objevovat (viz poslední záběr).

Teaser snímku, jenž dorazí do kin příští rok v květnu, zhlédněte néže. V galerii také najdete plakát.

Teaser filmu Honba za zítřkem


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY