Postradatelní najdou necenzurovanou verzi a bonusy na blu-rayi

Vydáno: 09.10.2014 09:00 - | foto: Lionsgate

Expendables: Postradatelní 3 byli z hlediska tržeb doma zklamáním, ale nízkou návštěvnost napravovalo zahraničí a mnozí si jistě hodně slibují od vydání na nosičích pro domácí kino, kde budou dva sestřihy a bonusy.
BD obal filmu Expendables: Postradatelní 3 / The Expendables 3Postradatelných je tolik, že se skoro nevejdou na obal k vydání na nosičích pro domácí kina. Spolu s oficiálním ohlášením, že "unrated verze" bude obsahovat "více akce, výbuchů, více soubojů a mrtvých", bylo upřesněno, co na angloamerické edici blu-ray verze bude. Dá se předpokládat, že výbava bude pro náš region shodná, možná s výjimkou přítomností Dolby Atmos. 

Jaké že bonusy na modrém disku budou? Film o filmu, dva tematické dokumenty, z nichž jeden se bude zaměřovat na nováčky (New Blood: Stacked and Jacked) a druhý nejspíš na akci (The Total Action Package). Zbytek výbavy bude tvořit prodloužená scéna (Christmans Runs the Gauntlet) a nepodařené scény. 

Hlavním přídavkem je ale přítomnost "necenzurovaného" sestřihu, který by měl být oproti kinoverzi delší o pět minut (131 X 126 minut). Jakmile budou známy specifikace české podoby disku, budeme vás informovat. Níže se můžete podívat na novou upoutávku.


Nová upoutávka k filmu (2014)



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY