Pattinson řídí limuzínu v klipech z Mapy k hvězdám

Vydáno: 26.09.2014 09:00 - | foto: facebook tvůrce

Mapy k hvězdám měly premiéru na festivalu v Cannes, z kterého si Julianne Moore odnesla hereckou cenu. Ve Spojených státech jde vztahové drama Davida Cronenberga až v příštím roce, u nás má premiéru koncem října.
Plakát filmu Mapy k hvězdám / Maps to the StarsNíže pod textem se můžete podívat na dva klipy. Pokud jste tedy Mapy k hvězdám neviděli na slovenském festivalu (15. 9.) či jste si neobjednali DVD/Blu-ray, které je již k sehnání ve francouzsky mluvících zemích. V České republice bude první příležitost ke zhlédnutí výstřední romance podle Davida Cronenberga již 29. 9., kdy hvězdně obsazený snímek (Julianne Moore, Mia Wasikowska, John Cusack, Robert Pattinson) zahájí ostravský festival Kamera Oko.

Je ovšem potěšující, že navzdory dlouhému čekání jsme na tom lépe než ve Spojených státech, kde je premiéra naplánována až na začátek příštího roku, přestože se předběžně spekulovalo o možných hereckých Oscarech. V obou klipech je ukázána přetvářka herců/hereček a wannabe-herců, ovšem film není ani tak hollywoodskou satirou, jako spíš velmi netradičním vztahovým dramatem (viz naše recenze).

Klip z filmu Mapy k hvězdám (2014)

Klip z filmu Mapy k hvězdám (2014)



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY