Joseph Gordon-Levitt jako Edward Snowden?

Vydáno: 23.09.2014 17:00 - | foto: facebook tvůrce

Oliver Stone se specializuje na biografie a tíhne k politickým tématům. The Doors, JFK, Nixon, Alexander Veliký, W. K pětici snímků přidá další. A hlavní roli by měl ztvárnit Joseph Gordon-Levitt.
Joseph Gordon-Levitt ve filmu Don Jon / Don JonKdo zná prohlášení Olivera Stona, když byl na festivalu v Karlových Varech, ví, že má k aféře Snowden co říct. Ponechme stranou, že jeho slova byla demagogicky vytržena z kontextu a dezinterpretována některými českými "takypublicisty". Zaměřme se raději na další Stoneův projekt, jímž by měl být biopic o Edwardu Snowdenovi.

Film The Snowden Files svým názvem sice odkazuje ke stejnojmenné knize přispěvatele The Guardian, ale měl by přitom vycházet z publikace Time of the Octupus, kterou napsal Snowdenův právník Anatoly Kucherena. Právě na ni Stone, který bude režírovat a napsal i scénář, zakoupil práva. Plánuje se, že natáčet by se mělo začít koncem tohoto roku, nejpozději začátkem příštího. Ačkoliv dohoda mezi Stonem a Levittem není ještě smluvní, oba se spoluprací souhlasili.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY