Budou Jeníček a Mařenka lovit čarodějnice podruhé?

Vydáno: 23.09.2014 12:00 - Martin Bubrín | foto: Paramount Pictures

Fantasy béčko Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic mělo premiéru minulý rok. Režisér relativně úspěšného filmu Tommy Wirkola oznámil, že scénář dvojky je v současné době hotový. Vrátí se Jeremy Renner?
Gemma Arterton, Jeremy Renner ve filmu Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic / Film Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic byl jedním z Box Office překvapení loňského roku - fantasy béčko s rozpočtem 50 milionů, v němž se známé pohádkové postavy vydaly na cestu krvavého boje s monstry, utržilo po celém světe skoro pětinásobek, na což studio Paramount ihned zareagovalo oficiálním oznámením sequelu. Ten je ve výrobě už více než rok a zatím o něm nic nevíme, tedy až doteď. V rozhovoru ke svému novému filmu Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý se o pokračování rozpovídal režisér Tommy Wirkola.

"Napsal jsem scénář. Dal jsem ho Paramountu a teď je to jen na nich. Nevím, co se stane. Jeremy Renner je dnes příliš zaneprázdněný, nevím, jak se to vše seběhne dohromady, ale je to na Paramountu. Uvidíme," komentuje tvůrce slovy aktuální stav filmu. Dále také zmiňuje, že se poučil z chyb prvního dílu a naučil se pracovat v rámci hollywoodského systému. I pro tentokrát tedy máme počítat s eRkovým akčním filmem, který by se měl více přiblížit původní vizi jedničky.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY