Video: X-Men: Zdegenerovaná minulost a nepovedené scény

Vydáno: 22.09.2014 07:00 - | foto: facebook tvůrce

X-Men: Budoucí minulost vychází 8.10. na nosičích pro domácí kina. Na Blu-rayi by měly být vystřižené a nepovedené scény, které se po premiéře staly hojně diskutované. Pojďte se na některé z nich podívat.
BD obal filmu X-Men: Budoucí minulost / X-Men: Days of Future PastPo uvedení X-Men do kin fanoušci spekulovali, že z filmu muselo být vystřiženo velké množství materiálů. Producenti poté na DVD vydali verzi X-Men 1,5, která ale nebyla tradičním prodlouženým sestřihem, nýbrž kinoverzí s volitelným zhlédnutím prodloužených a nepoužitých - ani v jednom případě nijak zásadních - scén. 

Dá se očekávat, že podobná strategie bude zvolena u X-Men: Budoucí minulost. Již dříve na Twitteru producentka Laura Ziskin potvrdila, že se na režisérském sestřihu pracuje. Vydání naplánované na 8. 10. ovšem delší sestřih neavizuje.

Budou na něm ale vystřižené a nepovedené scény. Druhé zmíněné byly včera zveřejněny, ale krátce na to byla pětiminutovka přeřeků, nadávek, omylů apod. stažena. Budete si tedy muset zatím vystačit s dvěma podomácku nahranými ukázkami dvou nepovedených scén, které můžete zhlédnout níže pod textem. Jakmile se objeví ve své pětiminutové úplnosti, upozorníme vás na ně.

Teaser na nepovedené scény z filmu X-Men: Budoucí minulost (2014)

Teaser na nepovedené scény z filmu X-Men: Budoucí minulost (2014)


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY